on najso väno (med spanskt uttal)

Detta inlägg vill jag tillägna världens grymmaste pojke Linus. Han är världsbäst! Och alltid om jag har problem med typ iPhonen eller något annat teckniskt kan han hjälpa mig. Fast han är alltid bäst, även om det inte handlar om teckniska prylar!
Så, det var typ det jag ville få sagt. Saknar dig, linuspinus!

listalistalistalistalistalistalistalistalista

Har aldrig gjort en lista på bloggen så, here comes one!
Nämn något som gjorde dig glad igår: Mycket, men tex. fina vänner i skolan gör mig alltid glad!
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov på bussen till skolan.
Vad gjorde du för 15 min sedan: ordnade en kopp te. 
Det sista du sa högt: sa hej då til pappi.
Det senaste någon sa till dig: "jag kommer halv åtta" haha.
Vad har du druckit idag: mjölk, te och juice.
Vad var det senaste du åt: djungelvrål!
Vad var det senaste du köpte: godis. shit vad jag suger!
Godaste glassmaken: choklad och lakrits! men i längden kanske vanilj.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: hm. ja!
Sover du tungt: ja! 
Drömmer du mardrömmar: haha, det senaste jag drömde var att valpen vi ska hämta hade vuxit så mycket att den var lika stor som en vuxen hud. jag var jättebesviken. det var faktiskt en mardröm! haha. 
Favoritklädsel: hemma är det lätt mjukis. Dock inte i skolan!
Favoritlåt just nu: happiness - the fray. är nog världens finaste låt.
Vad ser du om du tittar till höger: soffa.
Vad gör dig glad just nu: att det är lov om TRE dagar. 
Vad ska du göra härnäst: plugga massa engelska. varför sitter jag ens och gör denna listan?! 
Höger eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: osugen på engelska.
Kläder just nu: klasströja och mjukisar, haha. 
Hur många kuddar sover du med: fyra. den goaste är försvunnen.
Spelar du något instrument: nej, tyvärr. kan litelite piano (typ noter och några ackord, haha) men har spelat saxofon.
Morgon eller nattmänniska: ja, inte är jag nån morgonmänniska i alla fall.
Är du kittlig: ehm. tyvärr ja! 
Snarkar du: hoppas jag verkligen inte.
Stjärntecken: stenbock

disappointment

Höjden av besvikelse är när man köper godis man längtat hela dagen efter och håller sig hela bussresan hem, och sen när man ska avnjuta godbitarna var chokladen inte marabou (ni vet, det smakar sådär konstigt fake) och djungelvrålen var hård som sten. Besvikelse.
denna text tillägnar jag mina fd. godisar

Find a reason to smile


Och med det säger jag godnatt. imorgon ska bli en bra dag.

Bästa

Sitter död i soffan och orkar inte inte göra någonting typ, men oj så värt det är att vara lite trött när man har haft det så bra som jag har haft det! Alltså shit, det är alltid så himla fint att träffa mina brudar. Har saknat dom så himla mycket. Alltså ni anar inte, utan dom skulle inte jag vara någonting! You are important for me.
Nu ska jag dra iväg och äta det bästa som finns - avokado. Skulle jag bara få överleva på en sak hade jag lätt valt avokado! Haha.
Puss på er.
(Om jag kommer ihåg rätt är snygg-bilderna tagna av Julia och Emelie.)

22 oktober

Hej vänner! Nu är det exakt 3 timmar tills jag befinner mig med världens bästa brudar. Detta blir en grym lördag känner jag! Snart ska jag till Torp för att se om dom kanske har den jacka jag kanske vill ha, sen ska jag kolla på lite annat smått och gott innan jag sätter mig på bussen till nya äventyr. Fancy!
På tal om shopping, måste snart sätta på mig tåget till Göteborg för att köpa dessa fina skor. Precis sådana här vill jag ha!

det är lakrisal, det är täcke, det är mys - det är fredag

Sitter och myser med mitt täcke framför tv:n, ska snart gå ner och sätta på te som blir pricken över i'et. Så mys! Ikväll ska jag bara vila och ta det lugnt, är helt sjukt trött efter denna veckan.
Kollade förseten på en vinterjacka igår, men hann aldrig köpa den så jag la undan den till idag och tyckte jag var jättesmrt. Men sen hann inte kolla på den idag heller och då gick det inte att lägga undan den mer så jag hoppas jag hinner ta mig in till stan en snabbis imorgon. Sedan ska jag dra vidare till mitt älskade Sotenäs. Ja, vi får se hur det blir! Men jackan ska jag ha! Tror jag.
Nu ska jag krypa ner ännu lite längre ner i täcket och bara mysa. Vi hörs!

Förändring

Ändrat lite i bloggen. Återkommer.

18 oktober 2011

Hej. Jag ligger nu och gottar mig bland massa kuddar och täcke i sängen och bara myser. Utanför öser regner ner och vinder viner högt och tydligt utanför mitt rum.
Jag kom för någon timme sen hem från bäve där det var kör-time med fint folk, sen ku där vi träffa världens bästa Emma. En väldigt helt okej tisdag!  Dock fick jag inte pluggat något (eller jo, en mening på engelskan...) och sköt där med upp allt tills imorn. Shit alltså, jag suger verkligen.
Men jaja, det glädjer mig iaf att det bara är 2 veckor och 4 dagar tills vi hämtar vår nya familjemedlem! Tiden går verkligen fort, även om det samtidigt känns som den går så fruktansvärt sakta. Konstigt är det. I alla fall, här har ni en bild på goingen när hon är fyra veckor.
smälter.
Puss.

Idag är en bra dag, i dag är det bra.

Ey. Nu sitter och jag ser på Sos Västkust. Måste erkänna att jag aldrig har sett på det, även om jag har bott på Västkusten hela mitt liv. Jättekonstig är jag!
Men i alla fall, detta inälgg tänkte jag faktiskt tillägna min fina vän Emelie. Idag är det hennes dag, idag blir hon 16! Världens goaste brud får liksom ut och köra på vägarna! Det är inte alla som får det. Jag hoppas hon ska ha haft världens finaste dag, och att det blir bäst när vi ses på lördag.
Måste även tillägga att alla borde få ha en vän som henne. Puss på dig, goding.

godnatt

Tänkte bara skriva en snabb liten hälsning innan jag går och lägger mig. Fin och slapp dag har det varit. Kan säga att jag kommer drömma om matte, friskis&svettis, fritidskort, skype, pengar (shit vad jag ångrar att jag inte jobbade i somras) och skola - har varit ganska mycket av det i mina tankar idag.
Godnatt!

skal, matte och grå mysdress

Tjenare! Detta är ett lite av ett historiskt blogginlägg - det är nämligen första gången i världshistorien som jag bloggar ifrån min käraste Mac! Det känns feting bra om jag ska vara ärlig.
Jag har precis kommit hem ifrån en snabbis på torp där det i typ akutläge köptes nya skal till iPhonen. Mitt gamla ramlade av hela tiden. Köpte också en bra hundbok som vi förhoppningsvis får mycket användning av när vi sedan ska hämta våran lilla Selma i början av november. Tror ni jag längtar eller? Ja, jag tänker ju förtusan på hund nästan hela tiden nu för tiden.
Nu ska jag ta och plugga matte med Lovisa i Skype. Önska mig lycka till, jag kan nämligen ingenting. Pussar.
Tjenare! Detta är ett lite av ett historiskt blogginlägg - det är nämligen första gången i världshistorien som jag bloggar ifrån min käraste Mac! Det känns feting bra om jag ska vara ärlig.
Jag har precis kommit hem ifrån en snabbis på torp där det i typ akutläge köptes nya skal till iPhonen. Mitt gamla ramlade av hela tiden. Köpte också en bra hundbok som vi förhoppningsvis får mycket användning av när vi sedan ska hämta våran lilla Selma i början av november. Tror ni jag längtar eller? Ja, jag tänker ju förtusan på hund nästan hela tiden nu för tiden.
Nu ska jag ta och plugga matte med Lovisa i Skype. Önska mig lycka till, jag kan nämligen ingenting. Pussar.
Fick bli ett guldigt, ett blått och ett svart skal för att kunna variera lite.

HOLLA AMIGOS!

Nu har jag inte uppdaterat på över två månader. Aktiv tjej? Ohyeah! Men när blogg.se ändå gjort sig en app måste man ju ändå prova den.
Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig till Göteborg, där blir det fika med Martina och sedan bas. Mer är bra! Livet är fint! Särskilt när solen lyser sådär gött att det nästan känns som om det är vår.
See you!


RSS 2.0