tisdag 29 november 2011

Hej på er!
Sjuk och trött tjej sitter och läser Jonas Gardells bok Ett ufo gör entré, en bok som vi alla i klassen måste läsa. Roligare böcker än denna har jag väl läst, jag som inte ens gillar att läsa. Men det funkar!
Jag har varit hemma både idag och igår på grund av förkyldning. Det känns lite som om jag har börjat försvinna in i en värld där bara ont i halsen och hosta existerar. Får inte missa mer i skola nu så måste tillbaka till verkligheten. Gärna nu med detsamma!
Föresten så kom jag på en sak idag. Att det imorgon bara är tre veckor kvar i skolan. Och sista veckan räknas ju knappt. Så två och en halv vecka. Detta ska jag nog klara!
Hoppas ni mår bättre än mig.
Puddingen Gardell får stå för den oerhört fina bilden.
Puss på er

smälter


Ja, vad ska man säga egentligen?

Jo, jag gillar dig. Även om vi är ganska konstiga.

21 november 2011

Upptäckte igår kväll att blogg.se's iphoneapp faktiskt var ganska rolig. Eller i alla fall smart. Men jag orkade inte göra något inlägg då, så istället kommer det nu. Har precis vaknat och är faktiskt ovanligt pigg, det är nog tack vare den undebara sovmorgon vi har på måndagar. Sova är så underskattat!
Idag ska jag ha roligt i skolan (woho) och sen ska jag bara plugga. På tisdag har vi prov och än så länge har jag inte läst någonting. Att jag alltid ska skjuta upp allt.
Jaja. Ni får ha en fantastisk dag, det ska jag ha.
Puss

 


dött på bloggen igen

(tack Lovisa för att du kom på rubriken)
Idag är det en fin dag. Idag är det bästa Lovisas födelsedag. Och ja, sannerligen, hon är värd att firas. Så nu utropar vi alla tre stor HURRA för min fina tjej. HURRA HURRA HURRA.
Att hon är bäst, det vet hon redan, men det skadar inte att säga det igen.
Du är bäst.



dött på bloggen

Alltså en sak som är nog det goaste som finns; kännslan när man äntligen är klar och lämnar in ett skolarbete. Seriöst, det är en sådan himla lättnad. Man har en mindre sak att göra. (Kännslan minskar dock ganska snart igen när man inser allt annat man har) men ändå - underbart!

Är konstig nog helt slut idag, väldigt konstigt eftersom jag bara tagit det lungt. I fredags var jag sjuk och sov hela dagen typ, och i lördags kom två underbara tjejor till mig. Längesen man bara myste så stenhårt som vi gjorde.
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan sova. Imorn = ny vecka, nya möjligheter. Najs.



When you think outside the box you're unlocking every lock. And you'll never be outfoxed by that box.


RSS 2.0