fräck brud med sneda solglasögon tar sig e...

img_6186 (MMS)

fräck brud med sneda solglasögon tar sig en sväng till ljungskile. Där väntar grill! Mys.


det är vår när man får soleksem

Hej hopp gummisnopp !

JAG HAR FÅTT SOLEKSEM! JAG HATAR SOLEKSEM! år efter år efter år. fattar inte min kära hud att jag skiter i om jag får soleksem, JAG GÅR UT ÄNDÅ?! hatar att vara så himla känslig. hatar mitt pigment. jag har nog inget pigment.



det där är jag. nu. precis så ser jsg ut. bara att det inte riktigt kom med på bild.

You are the strength, that keeps me walking.

Fin dag, jag har ingenting att klaga på. Gå upp supertidigt för att ta bussen till torp med fina vänner. Framme vid typ halv elva - åkte hem vid fyra. En hel del hann vi med! Dock fick jag bara med mig en foundation, foundationborste och nagellack med mig hem, men jag är glad ändå! Taggar Göteborg på torsdag.


stans snyggaste tjejer, helt klart!

Vill ni höra finaste låten? Varsågoda: Everything - lifehouse. Men vill bara säga att lyssna inte bara på låten, utan lyssna på riktigt!

love

it is like summer today

Jag är så glad. Har en veckas lov framför mig och känner verkligen att det kommer bli så himla bra! Kommer träffa massa fina folk som betyder mängder. Hur fint ?! Även om massa planer blivit ändrade hit och dit, så känns det som det blir grymt!

Har precis kommit in efter att har suttit ute i solen och spelat yatzy med syster. Förut blev man invaderad av tre pojkar, välkomna hem till ett hus i kaos, typ. men det var fint! Nu ska jag äntligen kolla på I rymden finns inga känslor, lite efter som jag är.


1:a maj för ett år sedan, med bruden jag gillar mest.

hemmakväll

Kollade runt lite vad man kan göra för olika ansiktsmasker, för ikväll ska jag ha en riktigt go hemmakväll. Så himla gött ändå! Fanns inte så himla många ansiktsmasker utan avokado typ, och har inte det hemma, så får bli detta "recept":

Lugnande mask

Bra för irriterad/bränd hud.
1 msk Turkisk (evt naturell) yoghurt
1 msk honung
Smeta på ett lager och låt verka 20 min på ansiktet

Nu: Bigbrother!
Love

sidecutflätor

Hej på er! Kan säga att det är en galet trött tjej bakom skärmen som skriver idag. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nått, hoppas verkligen inte, men alla runt omkring mig är ju verkligen förkylda. typ.

För övrigt har jag gjorde syster sidecut-flätor på lilla mig förut. vet dock inte om jag passar i det, men ah, det är ju bara att ta ut :D

Bilden är superdålig, men ah, ni fattar :)


love

Matematik

Har matteprov imorgon. Kan det inte. Jag öpnnar matteboken, läser talet, ger upp. Istället hämtar jag någonting att att äta eller dricka. Så kan ju säga att jag har ätit en avokado, ett äpple och en banan samt druckigt ett glas juice och en kopp te. Allt för att inte jobba. Jag skalade till och med äpplet. Haha, I suck!


inte för att jag förstår bilden, men den har ju med matte att göra.. väl?

Glad tjej!

Glad musik, måsarna skriar, jag ser mer och mer blå himmel, zac-snygg-efron står för bakgrunden på mobilen och om två dagar (TVÅ DAGAR!!!) är det lov. 

Livet leker, vänner, livet leker!




RSS 2.0