29 mars 2012

När man inte äter godis så är bär det bästa för att dämpa suget. Både nyttigt och gott ju - jag tackar inte nej! Så på grund av mitt lilla godissug så blev kvällsfikat så här gott idag:


48 To Go

Längtar hela tiden på tillfällen då jag kan lyssna på musik, blev överlycklig bara för att jag kunde lyssna på musik på bussen hem från skolan idag. The Frays nya skiva är alltså helt insane, precis som alla deras andra skivor. Det finns inget bättre band.


Klagar inte

Njutit till fullo på Espresso House med finfina brudar och en sol som man inte ska klaga på.
Love life


Årets bästa köp

Jag läser inte böcker, gillar inte ens att läsa. Men när jag såg den här boken föll jag direkt, och nu är jag gladare än på länge.
Tack Håkan.


VÅR

Kan man mer än älska detta?


Myser

Mumsar kladdkaka och dricker kaffe, solen lyser och det är vååår. Ska ta och gå en sväng med hunden min och sedan plugga gärnet. Det har varit en mysig dag i skolan, tack vare mina fina vänner.

Hörs sen!


OH, HAPPY DAY

Lyckan var stor när jag äntligen fick, på ett mycket nostalgiskt vis, äta den här mycket efterlängtade glassen! Att avnjuta det hela med en fantastisk vän gjorde ju inte saken sämre.

Välkommen tillbaka Calippo, du är härmed min nya föda, grattis!


Komsi våren

Efter att ha tagit två(!!) sprutor, bakat en kladdkaka, tränat hunden, varit ute och gått samt sett på bigbrother är jag nu helt utslagen. Hoppas det är på grund av sprutorna för något ansträngande kan man ju inte påstå att jag har gjort.

Föresten är jag så glad att våren (nästan, snart) verkligen är här. Den är i alla fall så mycket här att man kan sitta utan att frysa nere vid vattnet. Mys? Ja.


RSS 2.0