just chilling with my bros

YEAH! Så här coola är vi på median. Förutom Anna som inte ens vill vara med på bild. Fast jag gillar tjejen ändå. Nu ska vi jobbajobbajobba. Adíos

Älskade hjärtat mitt.


Update

Ska ha examensfirande för min syster och hennes man idag. Mysmys! Så nu fixas det och donas för att det lite senare ska komma massa folk.

Jag försöker hjälpa till men, hehe, det verkar som om dom hellre vill att jag gör något annat. Är mest i vägen, gissar jag. Men man ska väl inte klaga, så helt okej för mig! Haha.


insperation: stickat

Jag. Gillar. Stickat.


problemet: löst

Jag kan tala om för er att jag har äntligen fått hjälp med mitt lilla "problem" med radbrytningar! Jag skickade iväg ett litet mail till blogg.se (duktig som jag är) och undrade vad felet var. Efter bara en dag svarade de såhär:

så nu kommer jag kunna skriva läsliga inlägg igen. Happy day!

kollage

Var inne på we♥heartit och det finns ju sååååå många fina bilder. I alla fall tog jag en salig blanding av alla bilder och gjorde ett litet kollage. Bilderna är verkligen en blanding av det jag gillar, tycker är fint, håller med om, snyggt, vill ha osv. Woho!

Studiedag ♥

Och dääääär kom trötterheten och jag ska alldeles strax gå till sängs. SÅ. SJUKT. GÖTT. Och på tal om gött så har jag haft en riktigt, riktigt go och slapp studiedag. Jag har seriöst svårt att säga vad jag har gjort. Typ ingenting. Legat i sängen och glott på serier på datorn, inte mycket mer än det i alla fall.
Nej, nu ska jag krypa ner under täcket.
Föresten, när jag uppdaterar från datorn vill den inte göra enter så att inläggen blir uppdelade i stycken, det funkar bara om man mobilbloggar. Men det är så sjuktligt irriterande och det ser ju så fult ut. Aja, ska försöka ordna det imorgon.


Kiwi, te & matte

Nu ska jag ha jätteroligt och plugga matte! Ligger redan jättelångt efter, är så dålig och pluggar aldrig på lektionerna. Dålig tjej.

För att göra det hela lite roligare äter jag kiwi och dricker te. (för kiwi och te är ju jätteroligt...) så, nu vet ni!


Wanna sleep

Klockan är över 02.00 och jag ligger klarvaken i sängen. Vad är problemet? Varför lär jag mig aldrig att jag inte borde dricka kaffe klockan sent på kvällen? Suck.

Jag har i alla fall haft en riktigt go fredag! Bara tagit det lugnt, druckit massa te och sett till att bli helt frisk. Skönt! (mindre skönt att halsen gör ont igen, but I don't wanna care...)

Nu ska jag ta en stor gurkbit (min favoritgrönsak btw, hehe) och sen satsa 100% på att sova!
Sleep tight!

(har nästan inga bilder på mobilen men ni få en liten söt bild på Selma från vår promenad tidigare idag, mys!!)


On my way home

Tjeeena! På väg hem från skolan, denna soliga fredag! Sol + fredag kan inte resultera i annat än en glad Matilda!

Sitter och överredigerar bilder med någon app på mobilen. Vad annars ska man göra när man åker buss liksom? Kom på att det faktiskt är ganska roligt. Och så himla enkelt ju! Istället för att använda svåraste photoshop i skolan borde vi ju lätt redigera våra bilder som i en app. Vad lätt livet hade vart. Hehe.

Nu är jag framme så ska inte låta bussen vänta på att jag ska skriva klart ett blogginlägg innan den kan åka vidare ;)

Vi hörs!


färdigbitet!

Goder morgon!
Jag tänkte berätta om mitt lilla problem så jag så himla gärna vill slippa. Det är så att jag biter på naglarna, och som ni kanske förtår är det inget jag är direkt stolt över. För ett tag sen bestämde jag mig för att sluta och det gick helt okej, tills att jag inte kunde hålla mig längre. Så då bestämde jag mig för att bara få bita på tumnageln. Det höll kanske i några dagar innan jag även lät mig bita på lillfingernageln. Så allså har jag nu bara tre naglar som jag inte biter på. Ni anar inte hur roligt det ser ut.
Jag fattar inte varför man ens biter på naglarna, det är fult, äckligt och sjukt ohygieniskt. Så nu, nu har jag betämt mig. Inget mer bitande. Aldrig. Stop. Slut. Föralltid. End of discussion.
-
Så här fina naglar vill jag ha! Liksom nothing special, men så fräscht!

Never say never

God kväll!
Nu har jag gosat ner mig i sängen för att se Justin Bieber Never Say Never. Kommer sova så himla gott efter att ha haft Justins ansikte framför mig i nästan två timmar. Hehe. Kanske kan han även göra mig frisk så att jag kan gå till skolan imorgon.
Godnatt på er!

onsdagen den artonde janurai

Hej igen!
Satt och kollade igenom gamla bilder som jag vart taggad i på facebook förut (yttligare en sak man gör när man är sjuk). I alla fall så upptcäkte jag hur blond jag var ett tag. Nu är jag allt annat än blond bara för jag inte har färgat håret på, jag vet inte hur länge.
Så fort jag träffar människor jag inte träffat på ett tag frågar de "åh, har du färgat håret?" och jag lite generat svarar "ehm, nej, det är bara en väldig utväxt". Mysigt.
Funderar vad jag passar bäst i. Vill färga, nackdelen är ju att det sliter så fruktansvärt mycket på håret, och jag fösöker börja ta hand om mitt hår på allvar nu. Åh. Detta är jobbigt. Varför bryr man sig egentligen?
Är lite fjorrig och låter er inte se dessa bedårande anskiten, men jag lovar er, dom är inte mycket att hurra för, heh. Och sen ska ni ju ändå kolla på håret.

Glee 24/7

Hej på er!

Jag har blivit sugen på att börja blogga igen, tjoho! Jag har mina stunder där jag är jättesugen på att blogga och bloggar ganska mycket ett tag, sen försvinner dock bloggsuget lika fort som det kom, hehe. Jag blir till exempel alltid sugen på att blogga när jag är sjuk, och det är jag ju nu, så det passar ju bra!
Sen sist har det hänt en ganska stor nyhet. Jag har fått en ny kompis. En ny bästa vän så att säga. Glee är min nya bästa vän. Så fort jag kommer hem från skolan, eller vad som helst, så är det Glee som gäller! För att inte tala om nu när jag är sjuk. Då är det Glee som gäller hela tiden. Det enda jag liksom tänker på är Glee. Tokigt hur fast man kan bli i något.
Det är tur att jag är så himla bra på att göra bilder i photoshop.......... eller?

RSS 2.0