nu: på kalas i göteborg! Grattis min fina ...

img_2508 (MMS)

nu: på kalas i göteborg! Grattis min fina syster!  Måste bara säga en sak... Har ni tänkt på att det bara är 10 dagar kvar i skolan? Och sista veckan räknas ju knappt. Så typ 7 dagar. Helt sinnes!  Jag är glad!


typenrosochettljus

YO! En mycket trött Matilda sitter och skriver. En sjuk Matilda skriver. Det är jobbigt att vara sjuk, tycker Matilda. Hon skulle mycket hellre göra det som hon tänkte att hon skulle göra idag. Men nej, istället måste hon vara hemma. Livet är inte alltid rättvist enligt Matilda. Matilda försöker samtidigt vara glad ändå. Hon känner på sig att en fin helg väntar imorgon. Och det är ju ingenting Matilda tackar nej till.
Nu ska Matilda försätta med sitt sjukande så hon blir frisk till imorgon. Många halstabletter ligger nu i Matildas mage.


Och eftersom Matilda inte är så där jättefin just nu bjuder hon på en mysig liten bild från julas. Det där är mys om  något, tycker Matilda.

svan in the solnedgång (som inte är med..)

TJÄNNA!

Har precis kommit hem från spinningen med godingen Josefin. Och shit, jag är slut! Min kropp är typ som en.. en.. ..jag vet inte vad, men gött är det! Nu ska det duscas - ätas och sedan SOVAS. sova är så underskattat.

Sen, en sak till, det finns något som jag verkligen saknar. Jag saknar att ta så mycket kort som jag gjorde förr. Kameran var verkligen framme varje dag, har så många tusen bilder på datorn. Det är så konstigt, men får nästan lite ångest när kameran bara ligger i sin väska, kan inte riktigt förklara. Jag älskar ju att ta kort, så varför gör jag det inte mer?

Ska försöka ändra mig, och mer bilder ska komma upp här också. Skärpning, Matilda!


.

Je m'ennuie de toi


finn ett fel, hitta handen!

veronica maggio är på på högsta volym, och jag rockar! Om solen skulle vilja tränga sig förbi molnen lite ska ja minsann kila ut med min kära kamera.
see you. puss

syster tog tag i mig, ruskade om mig

resultat.


bruden provar mittbena, here we go!

nu ska det handlas mat. see ya!


hej hopp jag har inget liv

RSS 2.0